Sowell Hifi - Services

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden omtrent de services, garantietermijnen en hersteldiensten die wij bij Sowell Hifi aanbieden. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 0183 635991 of via info@sowell.nl.

Service van het huis

Bij Sowell Hifi staat één ding voorop: zowel het beeld als het geluid moeten bij u thuis volledig tot hun recht kunnen komen. Om deze reden waarderen we altijd uw inspraak en proberen we iedere oplossing zoveel mogelijk op uw persoonlijke wensen en voorkeuren af te stemmen. Om het hele proces van aankoop en installatie zo simpel en overzichtelijk mogelijk voor u te houden, bieden we, onder andere, de volgende services:

  • Gratis aflevering en installatie van uw aankoop bij u thuis (in overleg).

  • Gratis vervangende apparatuur indien uw apparaat binnen de garantieperiode onverhoopt een defect krijgt en gerepareerd moet worden.

  • Een reparatie- en servicedienst voor spoedige reparaties van uw product.

Dat is duidelijke service van het huis!

Garantie

Sowell Hifi brengt de garantie op alle producten ten uitvoer conform de duur en voorwaarden zoals deze door de fabrikant zijn vastgesteld.

Op alle elektronica krijgt u minstens 2 jaar garantie en op alle passieve luidsprekers minstens 5 jaar garantie.

U vindt de garantietermijnen en voorwaarden per merk op de "Merken"-pagina.

Reparatie

Ook buiten de garantietermijn van uw aankopen kunt u met vrijwel elk apparaat bij ons terecht voor een vakkundig herstel. Heeft u een apparaat met een defect dat u graag zou willen laten repareren? Kom dan eens langs om samen met onze specialisten de mogelijkheden te bespreken.